Tutustu ehdokkaisiin webinaarissa: SuPerin uusi puheenjohtaja valitaan toukokuussa

Keskiviikkona 20.3.2024 järjestettävässä webinaarissa ehdokkaat esittelevät itsensä ensimmäistä kertaa äänestäjille. Osallistujilla on mahdollisuus esittää ehdokkaille omia kysymyksiä. Illan aikana keskustellaan myös ajankohtaisista työmarkkinakysymyksistä.

Puheenjohtajaehdokkaat esittäytyvät ensimmäistä kertaa keskiviikkona.

SuPerin puheenjohtajaksi ovat ehdolla SuPerin varapuheenjohtaja Anne Heiskanen Iisalmesta, SuPerin edustajiston puheenjohtaja, pääluottamusmies Päivi Inberg Tuusulasta ja pääluottamusmies Harri Järvelin Tampereelta.

Varapuheenjohtajaehdokas on SuPerin edustajiston varapuheenjohtaja Hanna Jokinen Hattulasta. Ehdolle voi asettua edelleen.


Liittokokous pidetään Helsingissä 29.–30.5.2024. Kokouksessa valitaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi liittohallituksen jäsenet sekä edustajiston puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Kokouksessa myös linjataan toimintaa kaudelle 2024–2028. Päättämässä ovat 200 vaaleilla valittua liittokokousedustajaa.

Tule tutustumaan ehdokkaisiin 20.3.2024 klo 17-19 järjestettävässä webinaarissa. Ilmoittaudu mukaan Oma SuPerissa.

Mainos

Sinua voisi kiinnostaa myös

Hoitajamitoituksessa tehtiin U-käännös – suhdeluvulla kikkailu lisää epävarmuutta sote-alalla

”Isku vasten hoitajien kasvoja” – SuPerin puheenjohtajaehdokkaat pitävät vientimallia tes-neuvotteluiden suurimpana uhkana

Takana 12 vuotta SuPer-liiton johdossa: ”Näihin vuosiin on mahtunut kaksi äärimmäisen pahaa paikkaa ja monia hyviä hetkiä”