Kuulumiset ja kilpailut

Kuulumiset

Kerro SuPer-lehdessä, mitä teillä päin tapahtuu. Onko ammattiosaston kokouksessa tappavan tylsää vai hulvattoman hauskaa? Vai tapahtuuko ammattiosastossasi jotain muuta jännittävää? Lähetä kuva SuPer-lehden kuulumisiin ja tuo ilmi, millaista teillä päin on, kun superilaiset hoitajat kokoontuvat yhteen.

Otathan huomioon kuvaa lähettäessäsi, että sen laatu on riittävä. Tiedostokoon pitää olla vähintään 300 kilotavua, mielellään huomattavasti suurempi. Mitä isompi tiedostokoko on, sitä paremmalta kuva näyttää painetussa lehdessä. Jos kuva on peräisin esimerkiksi WhatsAppista, sen laatu saattaa olla julkaisukelvoton. Parasta on, jos voit lähettää kuvan kännykän kuvagalleriasta tai kameran muistikortilta.

Kerrothan SuPer-lehdessä ammattiosastosi jäsenille myös sen, milloin seuraava kokous pidetään. Katso uusimmasta SuPer-lehdestä Kuulumiset-sivuilta, mikä on viimeinen päivä lähettää materiaalia seuraavaan lehteen.

Lähetä postia Kuulumisiin

Lisää kuulumiskuva kohdasta: artikkelin kuva. Kuvan koko vähintään 300 kt. Klikkaa lopuksi lähetä-painiketta. Toimituksella on oikeus muokata tekstiä ja kuvia sekä valita julkaisuajankohta. Voit vaihtoehtoisesti lähettää materiaalin myös sähköpostiosoitteeseen: super-lehti@superliitto.fi

  • SuPer-lehden Kuulumiset-palstalle voivat lähettää sisältöjä kaikki Suomen lähi- ja perushoitajaliiton jäsenet.

Mitä mieltä?

Vastaa SuPer-lehden kuukauden kysymykseen täällä.


Paras juttu -äänestys

Kerro meille, mikä on mielestäsi paras juttu uusimmassa SuPer-lehdessä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan upeita SuPer-palkintoja.


Ristikkovastaus

Ristikkovastaus

Osallistu SuPer-lehden ristikkokisaan. Lähetä meille ratkaisurivi.